woensdag 26 december 2012

Katomba

Had ik net een heel verhaal gemaakt valt het netwerk weg ,dus maar weer op nieuw proberen . Vanaf Port Cambell langs de 12 apostelen mooie fotos gemaakt. Nachts gestaan in Rey Rose bud nadat we met een boot waren over gevaren.De volgende dag door gereden naar angels rest camsite in het wild aan een rivier. De volgende dagover een greffel weg meer dan een 100 km en mooie slinger wegen kwamen we in Batemans bay even zwemmen ,eten maken en slapen .Door de snowie mountens naar de Bleu moutens JenolenCave mooie grotten.
Het was ererg druk dus maar een kaartje gekocht voor de volgende ochtend, maar savonds een donder bui waarvan we de vogende dag de gevolgen merkten de stroom van de grot die wij zouden bezoeken was stuk dus naar een andere grot ook mooi. Lekker eten gemaakt op de barbie en de volgende middag naar Katumba gereden. !1e kerst dag lekker uit eten geweest . Het weer viel tegen regen en mist 8 gr.We zijn nu op weg naar het noorden via de Putty road en staan nu in Forest onder Taree even gezwommen en bier drinken met de buren. We gaan als een speer Tot een volgende keer Albert en Bertus

2 opmerkingen:

  1. Het klinkt allemaal weer geweldig! He-le-maal niet jaloers hoor:-(
    Hier schijnt een mager zonnetje, na dagen regen........
    Dus met die wetenschap is het extra genieten!!
    Groetjes and have fun
    van de overbuurvrouw:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Bertus,

    Mooi weer iets van je te horen. En bedankt voor je kaartje van jouw en Albert voor mijn verjaardag.
    We hebben mijn verjaardag en die van Pa op de 23 gevierd in Dwingeloo. Het was een genoegelijke bijeenkomst en het deed me genoegen dat je beide zoons met aanhang er waren. Dat geldt trouwens ook voor Anneke en Marlon.
    Blijf genieten,
    Henk

    BeantwoordenVerwijderen